submenu

nieuws

Spelen in het Nederlands

03/12/2018
Op 28 november kwam Lennaert Maes tijdens Spelen in het Nederlands een Sinterklaasverhaal vertellen en samen met kinderen en hun (groot)ouders Sintliedjes zingen in Felixart. De kinderen en hun ouders zijn nu klaar voor de komst van de heilige man.

Initiatie Nederlands leren voor inwoners van Drogenbos

27/11/2018
In maart starten in Drogenbos 2 reeksen ‘initiatie Nederlands’. Enkel inwoners van Drogenbos kunnen meedoen. De initiatie is gratis.

Goochelen met Guinelli

14/11/2018
Op woensdag 21 november verwelkomt GBS de Wonderwijzer in Drogenbos de grote goochelaar Guinelli, in het gewone leven bekend als Gunther Guinée. Bij het grote publiek raakte hij bekend door zijn deelname aan Belgium’s got talent (2012), waar hij het tot in de finale schopte.

Verkiezing bestuur cultuurraad en stuurgroep ‘de Moelie-de Muse’

14/11/2018
Parallel met de gemeenteraadsverkiezingen verkiest ook de Linkebeekse cultuurraad een nieuw bestuur en wordt de programmeringscommissie van de Moelie-Muse opnieuw samengesteld. Die laatste krijgt vanaf nu een nieuwe naam: stuurgroep ‘de Moelie-de Muse’.

Volg GC de Muse op Facebook en ontvang de nieuwsbrief

09/07/2018
Om de twee maanden stuurt GC de Muse een nieuwsbrief. In de nieuwsbrief vind je informatie over alle activiteiten, verenigingsnieuws … in Drogenbos.