Repair café

Weggooien? Mooi niet!

Repair Café is toegankelijk voor iedereen. Het is een ideale plek om sociale contacten te smeden en nieuwe ervaringen op te doen.

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

© Tine De Wilde

Datum

  • zo 25 juni 2023, 14:00–18:00

Prijzen

  • gratis

Locatie

GC de Moelie
Sint-Sebastiaanstraat 14
1630 Linkebeek

Vanaf dit seizoen organiseren we tijdens iedere sessie van Repair Café tussen 14.30 en 16 uur een GRATIFERIA. Dit is een gratis markt waarop je dingen kan meenemen of ter beschikking kan stellen. Kom langs met spullen in goede staat die je niet meer gebruikt, of met lege handen, en neem mee wat voor jou nuttig is. Voorwerpen die achterblijven, neemt de eigenaar opnieuw mee.

Heb je voor het ogenblik niets om te laten repareren? Kom dan gerust een kop koffie of een frisse pint drinken terwijl je rustig kan keuvelen met buren en kennissen.

7 categorieën van herstellingen komen in aanmerking: elektro – fiets – klein timmerwerk en speelgoed – naaiwerk – messen slijpen – juwelen – informatica.

Nieuw

Via het platform Repair Connect kan je herstellers van Repair Café Linkebeek vinden en ook geholpen worden om je voorwerpen te herstellen dankzij een gepersonaliseerde online afspraak.

  • Ga naar www.repairconnects.org.
  • Selecteer Repair Café Linkebeek.
  • Voeg de gegevens van je apparaat in.
  • Een hersteller zal contact met je opnemen om een afspraak te maken via een videoconferentie.
  • Via die weg zal onze hersteller je helpen je eigen apparaat te herstellen.

Eventuele vragen kan je stellen via repaircafelinkebeek@gmail.com.

Ben je een klusser (of ken je iemand) en ben je bereid om te helpen? Contacteer het Repair Café team via mail: repaircafelinkebeek@gmail.com.

Ontdek ook