submenu

ONLINE SESSIE I.S.M. AVANSA - BLAUWDRUK

Voor blauwdruk of cyanotypie heb je geen donkere kamer nodig, want de belichting gebeurt door de zon. Het eindresultaat is een uniek beeld in Pruisisch blauw.

In deze online workshop leer je een blauwdruk te maken van een foto. Tijdens de eerste sessie toont Jonas hoe je jouw beeld bewerkt en drukklaar maakt met het gratis programma Gimp. Nadien ga je aan de slag met een doe-het-zelf pakket dat we je opsturen via de post. Tijdens de tweede sessie op 18 juni vertelt Jonas meer over de techniek, kan je vragen stellen en je resultaten delen.

 

PRAKTISCH

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Na inschrijving ontvang je een demonstratievideo en sturen we je met de post een pakket met vijf lichtgevoelige A5 aquarelblaadjes, 1 cellofaanblaadje en een handleiding.

 

PRIJS

  • Standaardprijs

    15 euro

  • Sociale prijs

    3,75 euro

    Je hebt een vervangingsinkomen, recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut.

 

BEGELEIDING

JONAS GHYSELEN

Jonas Ghyselen is leerkracht beeldende kunst. Hij studeerde aan het KASK en behaalde een master aan Sint-Lucas in Gent. Sinds 2015 geeft hij diverse workshops in creativiteit en druktechnieken aan volwassenen en jongeren. Op die manier wil hij zijn passie als beeldenmaker overdragen en anderen stimuleren in hun eigen creatieve proces.

Meer over Jonas Ghyselen

 

INSCHRIJVEN:

Schrijf je hier in

 

CONTACT:

Avansa Halle-Vilvoorde

Kattestraat 25 - 1745 Opwijk
T 02 454 54 01 - F 02 454 54 02
info@avansa-hallevilvoorde.be
ma-vr 8.30-12.30 uur & 13.30-16.30 uur

datum

  • nieuw
  • nieuw

praktische info

adres

Vanuit je kot!
.. ..
.. ..
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.